Follow us on instagram
Search

Kurtis
Blow @ John Dee 14. november

Hiphop-legenden Kurtis Blow kommer til Oslo og John Dee i november! Det er med stor glede vi kan bekrefte at han har kommet seg fint etter sykdommen og operasjonen som gjorde at han måtte avlyse den planlagte konserten tidligere i år.

Hiphopen har rukket å bli 45 år og i den anledning legger Kurtis Blow, én av de store pionerene, ut på en jubileumsturné. Kurtis Blow fra Harlem var den første rapperen som signerte med et major plateselskap. I 1979 slapp han singelen «Christmas Rappin’», som solgte over en halv million eksemplarer. Han fulgte opp med monsterhiten «The Breaks», som den dag i dag fyller dansegulv over hele verden – og som var den første hiphop-låta som solgte til gull.

Senere kom hiten «Basketball» som ble hyppig brukt av NBA, og som yngre fans garantert har hørt i videospillet NBA 2K12. Nas-fans vil dra kjensel på «If I Ruled The World» fra 1983, som Nas gjorde sin versjon av i 1996. De jobbet også sammen på Netflix-serien The Get Down. Kurtis Blow har innimellom sine egne 15 album også produsert låter for blant andre The Fat Boys og Run DMC.

Det er bare å glede seg til det som blir en oldschool-fest av de helt sjeldne når denne legenden endelig gjester Oslo igjen. ​