Follow us on instagram
Search

Talib
Kweli @ Youngs 8. februar

[vc_column_textTalib Kweli, en av hiphopens viktigste stemmer, tar turen fra Brooklyn til Oslo.​

Sist Talib skulle spilt i Oslo endte det i avlysning og twitter beef med Chirag. Etter å ha pustet litt med magen ønsker Talib å komme tilbake for å gjøre en konsert for dem av hans trofaste fans som han skuffet sist.

Om det er som den ene halvdelen av Black Star sammen med Mos Def, i partnerskap med produsenten Hi-Tek i Reflection Eternal, eller ved å slippe klassiske soloalbum; Talib Kweli fanger din oppmerksomhet ved å levere fremragende lyriske stiler, skape fengslende historier og med ferdigheten til å rappe over alle slags typer beats.

Helt siden han slo gjennom med Black Star på slutten av 90-tallet, har Talib Kweli vært en av få rappere med både kommersiell suksess og et viktig budskap. Hans tekster har truffet mange, og både Jay-Z og 50 Cent har utropt Talib Kweli til en av nåtidens beste rappere. Brooklyn-rapperen har befestet sin status som en av hiphopens viktigste stemmer på album som «Black Star» med Mos Def, «Train of Thought» med Hi-Tek og på sin største hit, Kanye West-produserte «Get By» fra albumet «Quality».